Öncelikle tabletinizin işlemcisini bilmiyorsanız içini açın ve işlemcisinin hangi model olduğuna bakın. Bendeki actions işlemcili olduğu için bu modeli anlatacağım. Actions romları genellikle birkaç tane “.img” dosyası ve “.fw” uzantılı bir dosya içermelidir. Eğer doğruysa actions romu olduğu kesindir. ayrıca rom yüklerken tabletin flash mod sürücüsü yüklü olması gerekiyor. Zaten ations aracını yüklediğinizde driver otomatik yüklenecektir. (Bazı işletim sistemlerinde sorun olabilir siz bunu kontrol etmek için download modda iken sürücünün yüklenip yüklenmediğini kontrol edeceksiniz yüklenmemişse elle yükleyin dosyalar program kurulum dizininde mevcuttur.)

Actions tool kurduğunuzda sizden “ .fw” uzantılı dosyayı göstermenizi isteyecektir (eğer daha önce seçmiş iseniz dosya sizden istemeyecektir). Bu dosyayı indirdiğimiz yerden bulup açıyoruz ve ardından replace (seçtiğiniz dosyayı seçili yapıyor gereksiz bir özellik) tuşuna basıyoruz ve yükleme ekranı geliyor.

Yükleme ekranında 1 yazan bir çubuk çıkacak bu ekrandayken tableti download modda bağlayacaksınız (ses kısmayla beraber usb tak ve ardından birkaç kez peş peşe power tuşuna bas )

Yükleme çubuğunda tablet sürücüsü doğru yüklenmişse ready yazan bir ibare gelecek ve en altta kare şeklinde download butonu belirecektir.
Aynı ekrandayken birden fazla aynı tableti bağlayarak eşzamanlı rom atabilirsiniz.
Download tuşuna basıyoruz ve bitmesini bekliyoruz.

Diğer tüm araçlarla da benzer bir şekilde yapılmaktadır, bilgisiz ve cahil ceo ları olan firmalar yüzünden bu sorunlarla karşılaşacaksınız. Lütfen ürün alırken seçici olalım, ne idüğü belirsiz tabletler almayın. Tüketici olarak bir gün öyle bir gün böyle dağıtılan tabletlere dikkat edelim. Adamlar kafasına göre tablet basıp dağıtıyor.

İşlemcisi actions olan T9003 romudur  İÇİN TIKLAYINIZ

Bunlardan birini indirin ikisi de aynı işe yarıyor biri geliştiriciler için diğeri son kullanıcılar içindir

Actions PAD Product Tools (Developer Editions) 1.07.02  İÇİN TIKLAYINIZ


Actions Pad End User Upgrade V1.02  İÇİN TIKLAYINIZ


HI-LEVEL T9003 Orjinal Rom Yükleme Klavuzu İÇİN TIKLAYINIZ






KAYNAK: İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Gönder

 
Top