Format atma işlemine başlamadan önce mümkünse veri yedeği alarak, akıllı telefon şarj düzeyinin en az %25 olmasını sağlayın.

Tüm Samsung Eski Modellerine Format Atma Sıfırlama İşlemi

Yöntem:1 Format atmak için kullanabileceğiniz ilk yöntem akıllı telefon menüsünden Ayarlar > Yedekle ve sıfırla > Cihazı sıfırla > Tümünü sil yörüngesini izlemek. ‘Tümünü sil’ bölümüne dokunduğunuzda telefon sıfırlama işlemi için kapanır ve temizlenmiş olarak yeniden başlar.

Yöntem:2 Format atmadan önce telefon hafızasındaki tüm bilgiler silinecektir. Öreneğin telefon numaralarınız, mesajlarınız, resimleriniz.
Tüm bilgileriniz telefonunuzu ilk aldığınız haline geri dönecektir.

Telefonunuzun arama bölümüne gelip *2767*3855# tuşlayarak arama yaptığınızda
Telefonunuza format atabilirsiniz.

Önemli Not: Öncelikle bu gibi işlemleri gerçekleştirmeden önce dahili ve harici hafızadaki önemli bilgileri yedeklemeyi unutmayın. Format işleminde önemli bilgilerinizin kaybolmaması için kesinlikle dikkat etmeniz Gerekir.

Tüm Samsung Galaxy Android Modellerine Format Atma Sıfırlama İşlemi

Yöntem:3 1. Telefonunuzu kapatınız.

2. Kapalı konumda iken Sesi Yükselt + Home tuşlarına basılı tutarken Açma (Power) tuşuna basınız.

3. Telefon açılıp Samsung logosu gözüktüğünde Açma tuşunu bırakın ve diğer tuşlara Galaxy logosu çıkana kadar basmaya devam edin. Android logosu çıktığında menü tuşuna basın. Logo Parlak yeşile dönecek.

4. Recovery (Kurtarma) ekranı geldiğinde açılan ekranda Sesi Azalt ve Yükselt tuşları yardımı ile Wipe Data/Factory Reset‘i seçip Home tuşuna basınız.

5. Yes‘i seçip Home tuşuna basınız.

6. Açılan ekranda reboot system now‘ı seçip Home tuşuna basınız.

7. Formatlama işleminiz başlamıştır. Biraz bekledikten sonra cihazınız fabrika ayarlarına dönmüş olacaktır.


Yorum Gönder

 
Top