Phoenix Service Software Kullanımı Resimli Anlatım




1. Program açıldıktan sonra " FILE > Scan Product yada Open Product " tıklıyoruz. Bu kısımdan telefonumuz için uygun rom ve paketleri seçmemiz bulmamız gerekiyor..




2. Aradığınız peket ve dosyaları programın altında görebilirsiniz.. Telefonumuz hiç açılmıyor ise connection bölümünü  no connection seçili şekilde devam ediniz... Uygun sürüculer yüklü ve telefonunuz çalışır şekilde bilgisayarınıza bağladıysanız connections kısmında telefonunuzu görebilir ve seçebilirsiniz..




3. Firmware Update tıklayarak rom seçimi yapıp telefonumuzun yazılımını yükleyeceğiz..




4. "..." Üç noktalı butona tıklayarak yüklemek istediğimiz telefonumuz için uygun romu seçiyoruz.  Eğer telefonunuz hiç açılmıyor ise lütfen Dead Phone Usb Flashing seçeneğini işaretleyiniz.. Hazırlıklar tamam ise telefonunuza romu yüklemeye başlamak için " Refurbish "  butonuna tıklayabilirsiniz..




5. Açık halde flashladığınız telefonlar otomatik romlanacaktır fakat açılmayan çökmüş telefonlar için aşağıdaki uyarıyı alacaksınız.. BU esnada telefonunuzun Power tuşuna basıp usb rom modunu aktif etmelisiniz... Rom yükleme işlemi bittikten sonra telefonunuzu açabilir kullanmaya başlayabilirsiniz.




Nokia için Phoenix Service Software - 1 İÇİN TIKLAYINIZ

Nokia için Phoenix Service Software - 2 İÇİN TIKLAYINIZ


Phoenix İle Nokia Modellerine Yazılım Yükleme Videolu Anlatım İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Gönder

 
Top