SKYPAD Tablet PC Rom Yükleme Klavuzu

1)Yenişafak gazetesi rom dosyasını ve  RK Batch Tool programını indirin.

2) Bilgisayarınıza indirdiğiniz RK Batch Tool programı ve beraberinde gelen sürücü dosyalarını arşiv dosyasından çıkartarak masaüstü bilgisayarınızdaki yeni oluşturduğunuz bir klasörün içerisine kopyalayın.

3) Arşiv dosyasından çıkartarak masaüstü bilgisayarınızdaki bir klasörün içerisine kopyaladığınız Rkbatchtool.exe dosyasını çalıştırın.

4) Rom yükleme işlemlerini yapacağınız RK Batch Tool programı çalıştıktan sonra masaüstü bilgisarınıza, SKYPAD marka tablet bilgisayarınızı bağlayın.
(Tablet Pc nizde ayarlar/geliştirici seçenekleri/usb hata ayıklaması seçeneğinin kapalı olduğundan emin olun)

5) SKYPAD Tabletiniz masaüstü bilgisayarınıza usb aracılığı ile bağlandıktan sonra masaüstü bilgisayarınız sizden Tablet Pc nize ait sürücüleri yüklemenizi isteyecektir. İlgili sürücü dosyalarını daha önce bilgisayarınıza indirdiğiniz RKBatchTool klasörü içerisinde RockUsbdriver
klasörü içerisinde bulabilirsiniz. Bu klasör içerisinden masaüstü bilgisayarınıza uygun sürücü dosyalarını bularak yükleyin.



6) Sürücü dosyaları yüklendikten sonra RK Batch Tool programında Connected Devices seçeneğinin altında 1 No lu aygıtı resimdeki gibi pembe renk ile göreceksiniz.

7) RK Batch Tool Programında alttaki Switch butonuna tıklayarak, 1 nolu cihazın Rom Yüklemek için uygun moda getirilmesini sağlayın. Switch butonuna tıkladıktan kısa bir süre sonra cihazınızı aşağıdaki gibi yeşil renk ile göreceksiniz. Bu sırada tablet bilgisayarınız kapanacak ve ekranda hiç bir görüntü olmayacaktır. Bu andan itibaren tablet bilgisayarınızın hiç bir düğmesine basmayın ve bilgisayarınız ile tablet bilgisayarınız arasındaki usb bağlantıyı kesinlikle çıkartmayın. Tablet bilgisayarınız artık yeni rom yüklemek için hazır durumdadır.




8) Daha önce masaüstü bilgisayarınıza indirmiş olduğunuz SKYPAD Tablet Bilgisayarınıza uygun Yenişafak Gazetesi  Rom dosyasını FW Path seçeneğinin karşısındaki butona tıklayarak ROM dosyasının bulunduğu yeri gösterin. Rom dosyası ***.img şeklinde FW Path in karşında görünecektir.

9) Romu seçtikten sonra Restore seçeneği ile yükleme işlemini başlatınız.

10) Yükleme işlemi 3-5 dakika sürecek ve işlem bittiğinde Tablet bilgisayarınız kendi kendine açılacaktır.
RK Batch Tool Programında 1 nolu cihazınızı pembe renk ile görünene kadar cihazın bilgisayarla olan bağlantısını kesmeyiniz.

11)Eğer yükleme sırasında hata alırsanız yukarıdaki işlemleri tekrarlayınız.


Yorum Gönder

 
Top