Odin Telefonumu Görmüyor Ne Yapmalıyım

Bu durum sıkça yaşanıyor bende buna kesin bir çözüm sunayım dedim ve anlattıklarımı yaparsanız inşallah sorunu çözeceksiniz.


1) Şimdi ilk olarak linkte verdigim Samsung Usb Drivers dosyasini indirin ve yükleyin . Yükleme bitince telefonu Download Mode'a alarak bilgisayara baglayin usb baglaninca çikan o ses çiktiysa 3-5 saniye bekleyin eger windows üzerinde herhangi bir yükleme islemi gerçeklestiriliyorsa dokunmayin bitsin. Bitince bu islemi tekrarlayin.


2) Telefonu Download Mode'a alarak Odin'e baglayin. Bazi arkadaslarda sorun burada çözülür ve sorunsuz gözükür. Gözükmeyen arkadaslar okumaya devam etsin.


3) Evet hala telefonunuz gözükmüyorsa Samsung Usb Drivers.RAR dosyasini indirin ve içinden çikanlari bir klasöre atin.


4) Bilgisayarim sag tus "Özellikler"den "Aygit Yöneticisi" 'ne giris yapin orada "Gadget Serial (Sari Ünlemli Ismi farkli olabilir)" 'i göreceksiniz

sag tus "Sürücü Yazilimini Güncellestir" >> "Sürümü Yazilimi için Bilgisayarimi Tara" >> "Gözat" ' a basarak çikardigimiz dosyalarin klasörünü seçin ve "Ileri" deyin kurulmasi gerekir ve "Son" a basarak islemi bitirin Odin'i kapatip açin gözükmesi gerekir.

Yorum Gönder

 
Top