Google Play Store Bağlantınızı Kontrol Edip Tekrar Deneyin Sorunu Çözümü

Google Play Store Bağlantı Yok Sorunu Çözümü, Android Telefonumuzu güle güle kullanırken hoop birden Google Play Store Bağlantı Hatası Aldınız. ne olduda böyle oldu derken modemi wifi ayarlarını kurcaladıktan sonra baktık ki çözüm olmadı. şimdi sizlere bu sorunu atlatmanız için yardımcı olacağım. bu sorunu telefonunu rootlayıp kuracalayanlar genelde rastlamaktadır. şimdi gelelim çözüme.

Çözüm 1:Telefonunuzun Wifi yada internetini kapatın.

Ayarlar / Uygulamalar / indirilenler / Google Play Store > Ön Belleği Temizle > Verileri Temizle
yine aynı şekildee ..

Ayarlar / Uygulamalar / indirilenler / Google Play Store > Güncellemeleri Kaldır.
yine aynı şekildee..

Ayarlar / Uygulamalar / hepsi / Google Play Store > Ön Belleği Temizle > Verileri Temizle

Yukardaki üç işlemi yaptıktan sonra Telefonu yeniden başlatın ve markete girip deneyin.

Çözüm 2:Android Cihazınızın Tarih ve Saatini Kontrol edin yanlışsa düzeltin.

Çözüm 3:Yukardaki iki çözümde de çözüm sağlayamayanlar telefonları rootlu değilse ya telefonu sıfırlyacaklar yada temiz bir yazılım yükleyecekler.

Telefonu Rootlu Olanlar
Muhtemelen Freedom tarzı bir uygulama yükleyerek (freedom host dosyasında google play 'ı engeller) uygulamayı kullandıktan sonra Menü/Stop demeden uygulamayı kapattıkları için bu sorunu vermektedir. Telefonunuzda Yasal Olmayan Freedom kurulu ise açıp Seçenekler/Stop Dedikten sonra uygulamayı kaldırsınlar.


Çözüm 4: En Son çözüm yöntemi Telefonunuz Rootlu olması lazım Root Görüntüleme Desteği olan bir Dosya Yöneticisi ile System / etc / hosts bulup Metin düzenleme ile açın. Açılan Metinde ilk 127.0.0.1 localhost hariç hepsini silin ve kaydedin. NOT: eğer çok sayıda satır varsa hosts dosyasını silin. enson telefonu yeniden başlatın



Yorum Gönder

 
Top