Denenmiş Cihazlar: D851 (20E) -D852 (20F) - D855 (20G 20H 20I 20P) - D855P (20B) - D858HK (20D) - LG GPAD - 8.0 V490 (20A)
                                                             
Çalışmayan Cihazlar: AS990 (20A) -F460K (20J) - LG G4 - H815


LG-Root-Script-v1.3.zip  İÇİN TIKLAYINIZ

LG Phone USB Sürücüsü  İÇİN TIKLAYINIZ
                   
1: Telefonun Geliştirici Seçeneklerini Açacağız. Bunun için Ayarlar/Genel/Telefon hakkında/Yazılım bilgileri gelip Yapım numarasına 5-6 defa üst üste basıyoruz taki Artık bir yöneticisiniz diyene kadar. Geliştirici Seçenekleri Aktif Olunca Açıp USB hata ayıklama açık yapıyoruz.

2: Yukardaki Dosyaları indirin LG Sürücüyü bilgisayarınıza kurun. LG-Root-Script-v1.3.zip dosyasını masaüstüne çıkarın. LG Root Script TR.bat dosyasını çalıştırın.

3: Hata Ayıklamayı açtıktan sonra USB Kablosunu Bilgisayara ve Telefona Bağlıyoruz. Her şey yolundaysa Aygıt Bulunacaktır ve Download Mod Acilinca Herhangi bir Tusa Basin. uyarısı gelinceye kadar bişi yapmıyoruz zaten telefonu otomatikmen download moda alır aşağıdaki resmin sağ tarafında olduğu gibi download mod açılınca herhangi bir tuşa basın.

4: Buradan sonra done! uyarısı gelir aşağıdaki resimde olduğu gibi ve Ctrl+C basmamızı ister bizde basarız ve telefon açılır. enson çıkmak için E tuşuna 2 kere basın ve ENTER layın.


NOT: Bu işlemler sırasında Download Mod Acilinca Herhangi bir Tusa Basin. uyarısından sonra hep ##### şeklinde uyarı verip öyle kalırsa bu ekranı kapatın Reboot-Phone.bat doyasını çalıştırıp telefonu açın ve işlemleri Adım2 den itibaren yeniden yapın olacaktır.




Yorum Gönder

 
Top