Akıllı Telefon Flash Aracı Özellikleri

1. Flaş Stok Rom: Bu android cihaz dağılım dayalı firmware flaş sağlar (MTK tabanlı). Ayrıca downgrade veya birkaç tıklama cihazınızın yazılımını yükseltmek için izin verir.

2. Flash Recovery: Bu sizin MTK tabanlı cihaz için özel kurtarma flaş sağlar. Basitçe, SP Flaş aracında dağılım dosyası eklemek ve recovery.img resmi bulmak ve onu yanıp söner.

3. Hafıza Testi: Kullanıcıların kontrol edin ve harici bellek ve cihaz üzerindeki NAND Flash RAM doğrulamak için izin verir.

4. Parametre Ayarı: Kullanıcıların okumak ve cihaz cihazlarda parametre yazmanıza olanak sağlar. Örnek için, kullanıcıların kolayca okuyabilir ve bir kez programlama (OTP) alanında fonksiyonları veri yazmak.

5. Biçim Cihaz / Hard Reset: Kullanıcıların Android Smartphone MediaTek Chipset üzerinde çalışan biçimlendirmek için izin verir. Basitçe Dağılım dosyasını yüklemek ve Biçim düğmesine bilgisayar ve basına akıllı telefonunuzu bağlayın.

Flash Tool Tüm Versiyonları  Download

Smart Phone Flash Tool Features

1. Flash Stock Rom: It allows you to flash scatter based firmware on android device (MTK based). It also allows you to downgrade or upgrade your device firmware in few clicks.

2. Flash Recovery: It allows you to flash custom recovery to your MTK based device. Simply, add the scatter file in the SP Flash tool and locate the recovery.img image and flash it.

3. Memory Test: It allows users to check and verify the RAM on external memory and the NAND Flash on the device.

4. Parameter Setting: It allows users to read and write the parameter on device devices. For Example, users can easily read and write functions data for One time programming (OTP) area.

5. Format Device / Hard Reset: It allows users to format Android Smartphone running on the MediaTek Chipset. Simply load the Scatter file and connect your smartphone to the computer and press on Format button.




Yorum Gönder

 
Top