Telefonu program yüklemeye hazır getirmek amacıyla Recovery Mode‘a girmeliyiz. Recovery mode için cihazı kapatın. Akıllı telefon kapalıyken ses açma ve de güç(kilit) yuşlarına beraber basıp tuşları basılı tutun. Çok az sonra akıllı telefon droidboot ekranına girecektir. Butonları bırakabilirsiniz. Ses kısma butonu vasıtasıyla Recovery seçeneğinin üstüne gelip güç(kilit) butonuna dokunun. Akıllı telefon kendini tekrar başlatacak. Telefon geri açıldığında Komut Yok yazısıyla karşılacaksınız.

Bu ekrandayken önce ses kısma tuşuna basın, tuşu basılı tutarken ses açma tuşuna da basıp 1 saniye sonra bırakın. Akıllı telefon Recovery Mode’a geçecektir. Ses kısma butonu vasıtasıyla apply update from adb seçeneğinin üserine gelip güç(kilit) tuşuna basın. Şimdi cihaza yazılım yüklemeye hazırsınız.

Cihazı usb kablosuyla bilgisayara bağlayıp sürücülerin kurulmasını sağlayın.
Download ettiğiniz dosyalardan START dosyasını çalıştırın. Siyah komut penceresi açılacaktır



1: Komutları girdiğimiz pencereye adb devices komutunu yazınca enter tuşuna basın.
2: Telefon sürücüleri başarılı biçimde yüklenmişse cihaz numarası belirecektir.
3: adb sideload update.zip komutunu yazıp enter tuşuna basın.
4: Yükleme işlemi başlayacaktır. %100 olduğunda cihaz ekranında paket yüklemesi başlayacaktır.

Yükleme bittiğinde telefon tekrar Recovery Mode ekranına geri gelecektir. reboot system now seçeneği üzerindeyken güç(kilit) butonuna basarsanız akıllı telefon kendini yeniden başlatacaktır. Çok kısa bir yüklemeden daha sonra telefon normal biçimde açılacaktır.



1: ADB & UL-ASUS_T00G-WW-2.21.40.29-user  İÇİN TIKLAYINIZ 

2: ADB & UL-ASUS_T00G-WW-2.20.40.11-user   İÇİN TIKLAYINIZ

ALINTI:Gitmek için Tıklayın

Yorum Gönder

 
Top