XperiFirm Rom İndirme Hazırlık

1) Telefonunuzda 'USB hata ayıklama' Enable: Ayarlar> Geliştirici seçenekleri

2) Telefonunuzda 'Bilinmeyen kaynaklar' Enable: Ayarlar> Güvenlik

3) Xperia yakışıklı için sürücüleri yükleme: Eğer PC'niz Sony Xperia için yüklü gerekli tüm sürücüleri sahip olmasını sağlamak gerekir. Bunu yapmanın en iyi yolu PC Companion yüklemektir.

Gerekli USB ve ADB sürücüleri indirmek için işlemine başlamadan önce PC'ye bağlayın Xperia emin olun. Eğer herhangi bir sorun varsa aşağıdaki konumda (eğer FlashTool yüklü bir kez) Eğer gerekli sürücüleri bulacaksınız: 'C: \ FlashTool sürücüler \'.

XperiFirm Adımlar   XperiFirm  İÇİN TIKLAYINIZ



İlk adım indirmek için XperiFirm. Yüklemek için bu bağlantıdaki talimatları izleyin.

Kurulduktan sonra aşağıdaki programı göreceksiniz. Soldaki bölmede yakışıklı gidin. Daha sonra orta bölmede Bölgeyi / taşıyıcı için firmware seçebilirsiniz. Sağ tarafta bölmede o bölge için kullanılabilir olduğu firmware gösterecektir. Dosyayı indirmek için üzerine tıklayın.

Önemli: Yalnızca modeline ve varyant numarası firmware indirin. Bir Xperia Z3 (D6603) kendi Örneğin, sadece göz ve yazılım D6603 altında listelenen yapýlar indirin.




Tıklandığında sonra, ürün yazılımını indirmek isteyip istemediğinizi onaylamanız istenir. Işaretli ve ardından devam etmek için "İndir" butonuna tıklayınız edilir "otomatik ambalajından" olduğundan emin olun.



Yeni firmware indirmek için bir konum olarak herhangi bir klasör seçin.



Firmware şimdi indirmeye başlayacaktır.



Tamamlandığında, aşağıdaki pop mesajı göreceksiniz "Başarıyla Ambalajsız!" Tamam tıklayın.



Aynı "başarıyla Ambalajsız!" Mesajı indir iletişim kutusunda belirecektir. "Close" a tıklayın.



İndirme konumunu denetleyin ve size firmware dosyalarını içeren yeni bir klasör bulacaksınız.



Klasörünün içinde, aşağıda benzer bakmak dosyaları bir dizi bulmak gerekir.



NOT: dosyalar listeniz "içeriyorsa fwinfo.xml" aşağıda belirtildiği gibi daha sonra manuel FlashTool adımlara devam etmeden önce bunu silin. Aksi takdirde FTF firmware dosyası olacak bozuk bu dosyayı silmek GEREKİR.



Tebrikler! Bu tam bir yazının XperiFirm parçasıdır. Artık FlashTool kullanarak yakışıklı yanıp FTF firmware dosyası oluşturmak için gerekli dosyaları var.

KAYNAK:İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Gönder

 
Top