FlashTool İle Rom Yükleme     


Sony Xperia XperiFirm Rom İndirme  İÇİN TIKLAYINIZ (Download)


FlashTool  İÇİN TIKLAYINIZ


Sony Xperia Flashtool Kullanım Klavuzu  İÇİN TIKLAYINIZ


Not: / Windows 8.1, Windows 8 için FlashTool sürücüleri yüklemek için aşağıdaki adımları takip edin.

1) basın Windows tuşu + R ve çalıştırmak kutu tipi: shutdown.exe / r / o / f / t 00
- Şimdi Ayar Ekranı Başlat Up önyükleme için aşağıdaki seçimleri yapın:>> Gelişmiş seçenekler giderme Ayarlar Start Up > Yeniden
- Sonra makine yeniden başlatıldığında seçeneğini sayı 7 yani "Devre Dışı Bırak sürücü imzası uygulama". Makineniz sonraki yeniden başlatmaya kadar devre dışı Sürücü imzalama uygulanması ile başlayacak.

2) Şimdi FlashTool sürücüleri yükleyebilirsiniz.
- Windows sürücüsü imzalı olmadığını uyarır ve yüklemeyi onaylamak için gerektirecektir.
- Yükleme tamamlandıktan sonra, makineyi yeniden başlatın

Eğer programı başlatmak sonra, aşağıda benzer bir şey görmeniz gerekir. Create> Paketler Araçlar> gidin.




"Bundler" olarak adlandırılan yeni bir pop-up görünecektir. Yanındaki üç nokta üzerine tıklayın "Select kaynak klasöründe."



Şimdi firmware dosyaların bulunduğu klasörü seçin ve "OK" butonuna tıklayınız.



Bundler alt "klasör listesi" Şimdi firmware dosyalarının tümünü içermelidir. Şimdi girişine "Aygıt" uzayda size flaş istediğiniz Xperia akıllı telefon ya da tablet çift tıklatın.



Cihazınızı seçtiğinizde, daha sonra varyant seçmek istenir. Eğer varyantı bilmiyorsanız, Xperia cihazınıza gidin ve 'Ayarlar> Telefon hakkında' tıklayın ve "Model numarası" başlığı altında bakın.

Not: Cihazınız iletişim listede yoksa o zaman korkma. Sürece oluştururken FTF firmware paketi içerdiğinden loader.sin dosyasını, daha sonra parladı edilebilir. "Aygıt Seçici" FTF paket içermez yalnızca bir cihazı tanımlamak için kullanılır loader.sin dosyası. Eğer loader.sin dosya daha sonra dahil "Aygıt Seçici" sadece amaçları adlandırma için kullanılır ve dosyanın yanıp etkilemez.

Eğer (yayınlandığı tarihte FlashTool listelenen değil) bir Xperia Tablet Z3 Compact var ise, örneğin, sürece (herhangi bir cihaz ve varyant listesinde ve hala parladı edilebilir FTF firmware dosyasını seçin olabilir loader.sin dosyası biz yine de) aşağıda tavsiye budur paket içinde yer almaktadır.



Şimdi giriş uygun kutulara markalaşma ve yazılım sürüm numarası. Eğer daha önce XperiFirm indirilen gerçek firmware bu detayları bilmek gerekir.



"Klasör listesinde" tüm dosyaları vurgulayın ve "Firmware içerik" çerçeve içine hepsini taşımak için sağ oku tıklatın. "Create" düğmesine tıklayın.



FlashTool şimdi FTF firmware dosyası oluşturarak başlayacaktır. Aşağıda görüldüğü gibi bir ilerleme çubuğu görmelisiniz.



Senin FTF firmware dosyası derlenmiş sonra aşağıdaki iletiyi görürsünüz.



Oluşturulduktan FTF firmware dosyasını sağlamak için, PC'nizde aşağıdaki konuma gidebilirsiniz: "C:. \ Users \ [PC Adı] \ FlashTool \ yazılımlar"



Şimdi FTF firmware dosyası oluşturulduğunu, sizin Sony Xperia cihazınızı yanıp gerekiyor. Için "Flaş aygıtı" FlashTool sol üst şimşek tıklayın.



"Flashmode" ı seçin ve "OK" butonuna tıklayınız.



Eğer "Firmware" bölmesinden flaş istediğiniz firmware inşa sürümünü seçin. Eğer uygulamalar / verileri korumak istiyorsanız, "Wipe" bölmesinde "DATA" işaretini kaldırın. Sonra "Flash" butonuna tıklayınız.



FlashTool o "yanıp için dosyaları hazırlanıyor" olduğunu daha sonra gösterecektir.



Sen görünmesini aşağıdaki pop-up için yaklaşık 60 saniye beklemek zorunda kalabilirsiniz. Öyle sonra, şimdi Sony Xperia aygıtı bağlamak gerekir. Cihaz kapalı olduğundan emin olun ve ardından USB kablosunu bağlayarak iken düğmeye 'ses kısma' tutun. Pop-up kaybolur ve yanıp sönen başladıktan sonra, 'ses kısma' düğmesinin bırakabilirsin.

NOT: - bu eski Sony Ericsson Xperia telefonlar ile ilgilidir "geri düğmesine basın" diyor görüntülenen yönergeleri geçiyoruz.



FlashTool sonra Xperia cihaz yanıp sönmeye başlayacaktır. Aşağıda belirtildiği gibi siz "bitmiş Yanıp sönüyor" bakın sonra, Sony Xperia başarıyla parladı oldu.

Sadece Android Lollipop yüklediğiniz Tebrikler! Şimdi yakışıklı üzerinde Xperia cihaz ve güç bağlantısını kesin. Yakışıklı önyükleme için bir süre alır eğer umutsuzluk etmeyin.



Yorum Gönder

 
Top