Öncelikle LGUnitedMobileDriver ediniyoruz. Cihazınız Verizon ise (amerika operatör sürümü)
verizon driverları başka. Verizon değilse United Mobile Driver yükleyiniz(yönetici olarak kurun sistemi yeniden başlatın)

İkinci edinmemiz gereken yazılım LG Flash Tool

LG G3 Beat S Yazılım  İndir - Download


LG G3 Beat Driver İndir - Download

Telefonumuzu kapatıyoruz, kapandığından emin olduktan sonra usb kablonuzun bir ucunu PC'ye bağlayın, diğer ucunu telefona bağlamayın. Ses Açma (Vol +) tuşuna basılı tutarken elinizi usb'yi telefona bağlayın ve download ekranı geleseye kadar ses açma tuşuna basılı kalın.

İndirdiğimiz LGFlashTool2014.exe dosyasını yönetici olarak çalıştırıyoruz CDMA, DIAG, 33000 ve boş olan Version bölümünü ellemiyoruz! Tek yapmanız gereken indirdiğiniz kdz dosyasını seçmek olacak aşağıdaki gibi



Sadece KDZ dosyasını seçin ve CSE Flash yapın.

Version bölümünü KDZ otomatik olarak dolduracak, daha sonra CSE Flash 'a basıyoruz ve işlemi başlatıyoruz.



Burayı kurcalamadan START yapın.

Başka bir ekran çıkıyor burada hiçbirşeyi ellemeden START 'a basıyoruz.



Language Turkish yapıp OK yapın

Daha sonra dil seçimi ülke seçimi ekranı geliyor. Republic of Korea bırakıp Turkish' i seçiyoruz alttan ve OK 'a bastığımızda yazılım kuruluyor. Eğer olurda bir sorun yaşarsanız tekrar deneyip yapabilirsiniz. Bu tarz güncelleme işlemlerinde telefonu brick yapma şansınız var.

LG Mobile Support Tool ekranında çıkan Server Failed hatalarını görmezden gelin. İşlem bitince LG ekranı gelicek telefonda, gönül rahatlığı ile usbnizi sökebilirsiniz.


Yorum Gönder

 
Top