Format atmadan önce Tablet hafızasındaki tüm bilgiler silinecektir.Tüm bilgileriniz telefonunuzu ilk aldığınız haline geri dönecektir.


1-Tabletin ses açma (Ses +) tuşuna basılı tutarak power tuşuna basılı tutup tablet açılına kadar biraz bekleyin.

Ekrana karnı bağırsakları parçalanmış deşilmiş şekilde Android Logosu gelecek ve biraz sonra ekrana birkaç yazı gelecek.

2. Yazılar geldikten sonra ses kısma (Ses – ) tuşu ile yazıları seçebilirsiniz. Ses kısma tuşuna basarak “Wipte data/factory” yazısının üzerine geliniz ve Power tuşu ile (Açma tuşu) seçiniz. Yani Okeyleyiniz.

3. Yine bir sürü liste şeklinde yazı gelecek karşınıza yine ses kısma (Ses – ) tuşu ile “yes, delete…” seçeneğinin üzerine geliniz ve Power (açma tuşu) ile seçiniz. Yani Okeyleyiniz.

4. Bu işlemden sonra tabletiniz kapanıp sonra tekrar açılacaktır. Bu açılma işlemi uzun sürebilir, çünkü format atmaya başlamıştır.
Tablete basit format atma şekli bu kadar basit :) tablete basit format atma şekli Tablete Basit Format Atma Şekli simple smile

Önemli Not: Öncelikle bu gibi işlemleri gerçekleştirmeden önce dahili ve harici hafızadaki önemli bilgileri yedeklemeyi Unutmayın. Format işleminde önemli bilgilerinizin kaybolmaması için kesinlikle dikkat etmeniz Gerekir.





Yorum Gönder

 
Top