SAMSUNG USB Driver (23 MB)  İçin Tıklayınız

Odin Multi Downloader v4.44 (447 KB)  İçin Tıklayınız

Ancora.ops (132 B)  İçin Tıklayınız


ClockworkMod v6.0.4.5 (5 MB)  İçin Tıklayınız

Yükleme İşlemi

USB kablo telefonunuza bağlıysa çıkarın.
Galaxy W cihazınızı kapatın.
Telefonunuzu download modunda açın. Bunun için ses kısma tuşu, orta tuş ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun, telefon açılır açılmaz güç tuşunu bırakın ve diğer iki tuşu basılı tutmaya devam edin.
Samsung Galaxy W Wonder I8150 Kurtarma Modunda Başlatma

"Warning!!" başlıklı uyarı ekranı geldiğinde devam etmek için ses açma tuşuna basın. Ses kısma tuşuna basarsanız işlem iptal edilir.
 I8150 Download Modu Uyarı Ekranı

Telefon download moduna geçtiğinde ekranda "Downloading... Do not turn off target !!" yazacaktır. Telefonunuz artık bilgisayardan yazılım yükleme işlemine hazırdır.


Telefonu USB kablonuzla bilgisayara bağlayın. Sürücü yükleniyor uyarısı çıktığında tüm sürücüler yüklenene kadar bekleyin.

Odin Multi Downloader programını YÖNETİCİ OLARAK çalıştırın.
COM Port Mapping bölmesindeki alanlardan birinde cihazınızın bağlı olduğu portun yazdığına ve bu alanın sarı renkte olduğuna emin olun.

Select OPS bölmesindeki "OPS" düğmesine basıp "Ancora.ops" dosyasını seçin.
Option bölmesindeki "One Package" ve "Auto Reboot" seçeneklerini seçin.
"Select Integrate Package - Check One Package Option" bölmesindeki "One Package" düğmesine basıp, "recovery-clockwork-6.0.4.5-ancora.tar.md5" dosyasını seçin.
Message kısmında son satırda "Check MD5 ... ok" yazdığından emin olun. Artık yükleme işlemine hazırız.


"Start" düğmesine basın ve bekleyin.
Birkaç saniye içinde işlem tamamlanacak ve telefon otomatik olarak yeniden başlatılacaktır. Telefonunuz yeniden başlatılırken ekran görüntüsü aşağıdaki gibi olacaktır. Artık Odin programını kapatabilirsiniz.


Yükleme işleminin başarılı olup olmadığını kontrol etmek için telefonunuzu kurtarma modunda açın. Bunun için telefonunuzu kapatın ve ses açma tuşu, orta tuş ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun, telefon açılır açılmaz güç tuşunu bırakın ve diğer iki tuşu basılı tutmaya devam edin. Yükleme işlemi başarılı ise karşınıza aşağıdaki ekran gelecektir.



Yorum Gönder

 
Top