Vodafone İnternet Ayarları Nasıl Yapılır

Evet. Cep telefonunuzun ana ekranındayken, *3636# arama tuşlarına basarak “5 Cihaz Ayarı Alma” menüsünü seçtiğinizde, gelen ekranda onayla kısmını tuşlayarak cihazınızın desteklediği ayarlar SMS ile gönderilecektir.


Talebiniz doğrultusunda Vodafone Live,MMS ve internet ayarları cihazınıza gelecektir.
1) Onayla
2) Geri

Yanıt: l
Gönderilen Vodafone live , MMS ve Vodafone Internet ayarlarınızı 1234 pin kodunu kullanarak telefonunuza kayıt etmeniz ve cihazınızı bir kez kapatıp açmanız halinde ayarlarınız telefonunuz üzerinde yapılandırılmış olacaktır.


Turkcell İnternet Ayarları Nasıl Yapılır

Turkcell kullanan değerli abonelere merhaba. Turkcell faturalı yada faturasız hat kullananlar için Turkcell internet ayarları nasıl yapılır? aşağıda sizler için en basit yöntemiyle anlatılmıştır.

Akıllı Telefonlarda turkcell internet ayarı nasıl yapılır?
Adı üstünde akıllı telefon bu telefonlar için telefonun ayarlar bölümüne girip çeşitli ayarlarına girmenize gerek yok direk olarak

Turkcell üzerinden sms sistemiyle internet ayarlarını alabilirsiniz.  Bu işlem için telefonunuz mesaj bölümüne Ayar yazıp 2222’ye gönderdiğinizde telefonunuza uyumlu internet ayarları gelecektir.

Java & Symbian Telefonlarda Turkcell internet ayarları nasıl yapılır?

Java & Symbian telefon kullanan turkcell aboneleri telefonlarının mesaj yaz bölümüne giriş yapıp wap boşluk telefon markası yazıp 2222’ye göndererek Turkcell wap ayarlarını sms yöntemiyle telefonlarına alabilirler (Örnek kullanım “wap nokia” ). Olur da herhangi bir aksilik çıkarsa bu işlemi manuel olarakta yapabilirsiniz. Bunun için telefonunuzun ayarlar / bağlantı bölümüne giriş yapıp yeni bir erişim noktası oluşturmanız gerekmektedir. Yeni oluşturacağınız erişim noktasının bilgileri aşağıda verilmiştir.


Avea İnternet Ayarları Nasıl Yapılır

1- Telefonunuzdan *999# tuşlayarak.

Telefonunuzun desteklediği ayarları tek seferde alabilmek için telefonunuzdan *999# tuşlayabilir veya AYAR yazarak 9999’a kısa mesaj ile gönderebilirsiniz. *999# tuşlandığınızda telefonunuzun marka ve modeli sistemde tanımlı ise marka ve model bilgisi telefon ekranında görüntülenir ve ayarlar “Servis Ayar” başlığı ile telefonunuza gönderilir. 

Telefonunuz sistemde tanımlı değil ise manuel ayar kodları SMS ile telefonunuza gönderilir. Servisten alınan bütün ayarlar ücretsizdir.

2- 5555’e kısa mesaj göndererek ayarların telefonunuza otomatik olarak gelmesini sağlayabilirsiniz.Kısa mesajla almak istediğiniz ayarlarla ilgili yazmanız gereken mesajlar aşağıdaki gibidir.

İnternet ayarı için: INTERNET AYAR yazıp 5555’e göndermeniz yeterli.

Gprs-wap ayarı için: GPRSWAP AYAR yazıp 5555’e göndermeniz yeterli.

MMS ayarı için: MMS AYAR yazıp 5555’e göndermeniz yeterli.

Ayarları etkinleştirirken sizden pin kodu isteyecektir. Pin kodu olarak 500 ya da 5000′i kullabilirsiniz.


Yorum Gönder

 
Top