Öncelikle yapmanız gerekenler

1. SuperSu dosyasını chainfire dan indiriyoruz. İçin Tıklayınız

2. Araç kitimizi indiriyoruz ve winrar ile çıkartıyoruz. İçin Tıklayınız

3. Windows için driver. İçin Tıklayınız


Yapılacaklar

1. İlk indirdiğiniz dosyayı, tabletinizin hafıza kartına kopyalayın.

2. Eğer Hata ayıklama modunu aktifleştirmemiş iseniz, onu aktifleştirin. Ayarlar -> Geliştirici Seçenekleri -> USB Hata Ayıklama (ilk seferinde bu bilgisayara güveneyim mi diye sorabilir. Her zaman deyip, okeyleyin)

3. Araç kitimizi winrardan çıkarttıktan sonra, içine giriyoruz ve launcher.bat dosyasını çalıştırıyoruz.

4.  Tabletinizi usbden bilgisayara bağlayın. Tablet sürücülerini kurduğunuzu varsayıyorum. Kurmamış iseniz, işletim sisteminize uygun sürücüyü bulup kurun.

5. “launcher.bat” dosyasını çalıştırdığınız karşınıza ilk gelen ekran, şartları kabul etmenizdir. Büyük harflerle ACCEPT yazıp enter a basın.

6. Eğer herşey yolunda ise, yazılar açık mavi olmalı ve DEVICE STATUS: ADB-ONLINE, DEVICE INFORMATION: Cihaz seri numarası şeklinde olması lazım. Eğer cihazınızı bilgisayar veya araç kiti tanıyamamışsa yazılar kırmızı renkli olacaktır.

7. Bu pencerede T2 yazın ve entera basın. Cihazınız kapanacak ve Bootloader modunda açılacak, ekranda bir takım yazılar belirecektir. Daha sonra cihazınız Recovery moda geçecektir.

8. Ses açma ve kapama tuşları ile install zip seçeneğine gelerek, açma kapama tuşu ile seçim yapıyorsunuz.

9. Açılan menüde choose zip from external sdcard seçeneğini seçiyorsunuz.

10. Bu adımdan sonra hafıza kartınızın içindeki dosyaları göreceksiniz. Buradan UPDATE-SuperSu-v2.46.zip i seçiyorsunuz ve SuperSu tabletinize yükleniyor.

11.SuperSu yüklendikten sonra Go Back adımları ile ilk sayfaya geri geliyoruz ve reboot system now diyoruz. Yes – Fix root (/system/xbin/su) seçeneğini seçerek tableti yeniden başlatıyoruz.

12 Hayırlı uğurlu olsun efendim. Tabletiniz artık rootlu. SuperSu yu menüde göreceksiniz. Hayrını görün. Bi hayır dua da edersiniz artık.


Yorum Gönder

 
Top