Xiaomi mi3 ve MI4 içinde Yanıp sönen Özel rom Yükleme


1.Adım
Her zaman olduğu gibi öncelikle gerekli dosyaları indiriyoruz.

1-Rom flashing tool http://bigota.d.miui.com/tools/MiPhone20140509.exe

2-Fasboot rom dosyasını buradan indirebilirsiniz. Dikkat cihaza uygun rom indiriniz, emin olmadığınız durumda bu konu altında sorunuz

http://en.miui.com/thread-14641-1-1.html

2.Adım
Dosyaların indirme işlemi bittikten sonra flash tool uygulamasını zip’ten çıkarıp bilgisayarımıza kuruyoruz.Ancak bu uygulama windows 8 üzerinde sorun çıkarmaktadır.Eğer mümkün ise windows 7 veya daha alt bir sürüm kullanan bir bilgisayar kullanmalısınız.

Kurduğumuz MiFlash.exe uygulamsını çalıştırıp telefonumuzu kapattıktan sonra ses kısma ve güç tuşlarına basarak fastboot moduna alıyoruz.Cihazı usb kablo yardımı ile bilgisayara bağladıktan sonra eğer sürücüler kurulu değil ise kurulmalarını bekliyoruz.

Daha sonra indirdiğimiz rom dosyasının içindeki cancro_images isimli kalsörü dilediğiniz bir konuma çıkarıyoruz.Çıkardığımız klasörü açıp adres çubuğunda yazan dosya yolunu kopyalıyoruz.



3.Adım
Şimdi ise son aşamaya geldik.Kopyaladığımız adresi MiFlash tool’daki boş adres çubuğuna yapıştırıyoruz ve “Flash”butonuna tıklayark ilerleme çubuğunun yeşile dönmesini bekliyoruz.Bunun anlamı rom’un cihaza başarı ile kurulduğudur.









Yorum Gönder

 
Top