LiveSuitPack programının kurulu olduğu dizini açıp “LiveSuitPack_version_1.09_20111101” isimli dosyayı çalıştırıp “English” yazan dil seçeneğini seçin.

Aksi takdirde Çince çalışmak zorundasınız. Dili seçtikten sonra yine aynı dizinde bulunan LiveSuit uygulamasını çalıştırıp “Select İmg” seçeneğine tıklıyoruz.

İndirmiş olduğunuz ROM’u seçtiniz.Şimdi tabletinizin Ses Açma (Vol+) tuşuna basılı tutarak USB kablosunu bilgisayara bağlayın.

Ve parmağınızı ses açma tuşundan çekmeden “Power” düğmesine sürekli olan basıp çekin. Bilgisayarınız otomatik olarak bir driver yüklemesi yapacak ve LiveSuit programı size bir uyarı ekranı sunacaktır

Rexpo LY-F1 Tablet Rom   için Tıklayınız

LiveSuitPack   için Tıklayınız


Power” ve “Ses Açma Vol+” tuşlarını bırakabilirsiniz. Yükleme işlemi bittikten sonra cihazınız otomatik olarak yeniden başlayacaktır. Başlamazsa da problem değil. Kendiniz manuel olarak başlatabilirsiniz. İşlem tamamlanmış bulunmakta. Ahh be kardeşim bi güzellik daha yapsaydın diyorsanız aşağıda ki programı indirin ve RunMe dosyasını çalıştırın. Root’lu kullanmak daha güzel


Rexpo LY-F1 Tablet Root için Tıklayınız

Yorum Gönder

 
Top